Részletek
Adatok
Részletek
Az 1887 óta működő olasz De Cecco cég tésztáit csak a legjobb durum búzából készíti. A gondos válogatás és tisztítás után a búzát saját malmukban őrlik.
Az eljárás során a búzaszemeket minden külső rétegtől megtisztítják, egészen addig, míg csak a belső legnemesebb része, a csírája marad. Ebből búzakását készítenek, és friss forrásvízzel összedagasztják.
A dagasztás során az akkor már tészta fényessé, megmunkálhatóvá válik. Ezek után kapják meg a tészták a különböző formájukat. A formázás után következik a szárítás, amely hosszú időt vesz igénybe. Régen hagyományosan a napon szárították a tésztákat, de ma már a különböző egészségügyi előírások miatt ez kivitelezhetetlen.A modern technika már sok mindent tud helyettesíteni, és hasonló éredményt érnek el mintha napon száradt volna a tészta.
Az eljárás során a búzaszemeket minden külső rétegtől megtisztítják, egészen addig, míg csak a belső legnemesebb része, a csírája marad. Ebből búzakását készítenek, és friss forrásvízzel összedagasztják.
A dagasztás során az akkor már tészta fényessé, megmunkálhatóvá válik. Ezek után kapják meg a tészták a különböző formájukat. A formázás után következik a szárítás, amely hosszú időt vesz igénybe. Régen hagyományosan a napon szárították a tésztákat, de ma már a különböző egészségügyi előírások miatt ez kivitelezhetetlen.A modern technika már sok mindent tud helyettesíteni, és hasonló éredményt érnek el mintha napon száradt volna a tészta.
Adatok
Allergének
búza, glutén
Származási hely
Olaszország
Kiszerelés
500 g
Cikkszám
45735437