Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja

Nyereményjáték szabályzat

A nyereményjátékon Magyarországon élő lakosok vehetnek részt. A játékon csak 18. életévét betöltött természetes személy vehet részt, nem vehetnek részt rajta a szervező közvetlen hozzátartozói.
· A nyereményjátékban való részvétellel elfogadod annak feltételeit és szabályait.
· A részvétel nincs vásárláshoz kötve.
· A nyereményjáték a Facebook felületén fut, 2023. június 20. 10:00-tól 2023. június 30. 23:59-ig.
· A játékban való részvétel feltételei:
o oszd meg a Grande Gusto posztját és kommenteld be alá hogy kivel kóstolnád meg a kávékat
· Egy Facebook felhasználótól egy nevezést (hozzászólást) fogadunk el érvényesként (továbbá egy felhasználó egyszer nyerhet). 
· A nevezési időszak lezárultával egy nyertest sorsolunk számítógépes program segítségével 2023. július 1-én. A nyertest privát üzenetben értesítjük a sorsolástól számított 3 munkanapon belül. 
Amennyiben a nyertessel nem sikerül a kapcsolatot felvenni 2023.július 6. 11:59-ig, új nyertest sorsolunk.
· Nyeremények: 1 db Beanies bögre 20 db egy adagos instant kávéval (20x2g)
· A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható. A nyereményt az üzletünkben személyesen tudja a nyertes átvenni. Amennyiben nem tud bejönni érte, akkor 1490 Ft utánvét díj ellenében futárszolgálattal ki tudjuk küldeni Magyarország területén belül. 
· A nyertes kiválasztása végleges és egyeztetésnek helye nincs.
· Csak és kizárólag azokat a nevezéseket fogadjuk el érvényesnek, melyek a Facebook felületén érkeznek, betartva a Facebook szabályait és jelen játékszabályzat feltételeit. Nem vállalunk felelősséget azokért a nevezésekért, melyeket rajtunk kívül álló kommunikációs problémák miatt nem kaptunk meg, és olyan nevezésekért, melyeket helytelenül, hiányosan vagy a nevezési időszak lezárulta után kaptunk meg.
· A szervező fenntartja a jogot, hogy egyoldalúan kizárjon nevezéseket.
· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen adatot/képet, amely megsértené harmadik fél szerzői jogait vagy bármely más jogát, beleértve a személyhez fűződő jogokat.
· A nevezések nem tartalmazhatnak semmilyen obszcén vagy általánosan sértő tartalmat.
· A nyertes nyilvánosságot kaphat a nyereményjátékkal kapcsolatban, amely a nevének közzétételét és promóciós célú felhasználását is magában foglalhatja.
· Jelen nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, nem hagyta jóvá, illetőleg nem kezeli, azzal összefüggésbe nem hozható.
A nevezéssel egyidejűleg a játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy Grande Gusto összegyűjtse, felhasználja személyes adataikat a nyereményjáték adminisztrációja, kereskedelmi és marketing elemzés céljából, illetve a jogszabályok által megengedett vagy megkövetelt módon, a Grande Gusto adatvédelmi szabályzatának megfelelően. https://www.grandegusto.hu/spg/487987/Adatvedelmi-tajekoztato
· A nyertesekkel kapcsolatos tájékoztatásért kérjük forduljon levélben Grande Gusto Kft-hez (levelezési cím: 1117 Bp. Váli utca 5.)
A nyereményjáték a magyar jog hatálya alá esik és a játékosokra a magyar jogszabályok érvényesek.
A játék szervezője: Grande Gusto Kft. Székhely: 1112 Budapest, Kapolcs utca 17., Telephely: 1117 Budapest, Váli utca 5. , Adószám: 23540404-2-43 
Webáruház készítés