Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja

Vásárlási útmutató és feltételek

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ ÉS FELTÉTELEK



REGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS:

Az áruházunkban történő vásárlása történhet regisztrációval vagy anélkül is. A regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat, valamint pontgyűjtő számláján azonnali pontjóváírást kap, melyeket a következő rendeléséből levásárolhat.

A regisztrációt az alábbi módon teheti meg: a regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét és a jelszavát, elérhetőséget, valamint a szállítási címet. Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el. A regisztrációban szereplő adatokat később - bejelentkezés után - a személyes adataim menüpontban módosítani tudja. HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, az oldalon található mezőkbe beírva felhasználónevét és a jelszavát, majd a belépés gombra kattintva be tud jelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [elfelejtettem a jelszavam] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót.

A webáruházban csak azon felhasználók rendeléseit tudjuk teljesíteni, akik érvényes szállítási adatokat és elérhetőségeket adnak meg. A hibás szállítási adatok és elérhetőség megadásából származó esetleges következményekért a Grande Gusto Kft. felelősséget nem vállal.


 

VÁSÁRLÁS MENETE, KOSÁR ÖSSZEÁLLÍTÁSA:

Áruházunkban megközelítőleg 1500 termék található, a választék folyamatosan bővül, egyes termékek megszűnnek, és újak jönnek a helyükre. A termékek kilenc fő kategóriára vannak osztva, ezeken belül további alkategóriákra tagolódnak. A fő kategóriákat bal oldalt, egymás alatt láthatja, melyekbe belépve a főkategória tovább bontódik. A különböző főkategóriák nyitóoldalán az összes alá tartozó terméket megtalálhatja.

Használhatja a keresés funkciót, amelyet a lap bal oldalán a fő menüsor felett talál, amennyiben egy konkrét terméket keres akár jellemzők alapján.  

Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, úgy a termék leírása alatti mezőbe írja be a kívánt mennyiséget és nyomja meg a kosárba tesz ikont.

A termékadatlapon lehetőség van hozzászólást írni, Facebook fiókkal lájkolni, illetve üzenetben elküldeni a terméket. Ezek a kiegészítő közösségi alkalmazások lehetővé teszik, hogy véleményt mondjon egy adott termékről, illetve megossza ismerőseivel kedvenc Grande Gusto termékeit.

A webshopban friss termékek is vásárolhatók. Ezek a termékek a Friss áruk kategória alatt találhatók és természetesen hűtést igényelnek. Ezen kategória termékei csak budapesti vagy Budapest környéki vásárlóink számára elérhetők, mivel a vidéki szállítás során vélhetően olyan mértékű minőségbeli károsodást szenvednének el, mely felhasználásukat jelentős mértékben korlátozná vagy lehetetlenné tenné. Mivel a Grande Gusto csapata elkötelezett a kiváló minőség iránt, ezt a kockázatot nem szeretnénk vállalni.

A friss termékek egy része, többnyire sajtok, sonkák és friss krémek kimérve kaphatók, így nincs előre meghatározott rendelési mennyiség. A kényelmes rendelést elősegítendő ezen termékek esetében mennyiségi intervallumokat határoztunk meg, ami azt jelenti, hogy körülbelül 10 dkg-os adagonként rendelhetők. Mivel a vágás és mérés ezen termékek esetében nem lehet előre meghatározott, így +/- 3 dkg-os eltérések előfordulhatnak, pl. 10dkg rendelés esetén 13dkg, 20 dkg esetén 18 dkg és így tovább. Ennek megfelelően a rendelés végösszege is változni fog, elképzelhető, hogy különbözni fog a webshopon feltüntetett összegtől.

 

 

Áruházunkban szeszes italok is megtalálhatóak, melyeket csak 18 éven felüliek vásárolhatnak. A vásárlási útmutató és használati feltételek elfogadásával Ön nyilatkozik arról, hogy a 18. életévét betöltötte. A szeszes ital tartalmú küldeményeket kizárólag a nagykorúság, illetve teljes cselekvőképesség igazolásával lehet átvenni. Ennek módja az érvényes és hatályos személyi igazolvány, illetve új típusú gépjárművezetői engedély.  20.000.-Ft feletti értékű alkoholos italokat vidékre csak előre utalással tudunk kiszállítani!

A TERMÉKEK ÁRAI:

A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Az árak bruttó árak, tartalmazzák a mindenkori ÁFÁ-t. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés  leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mail-t küld, az abban szereplő árakra áruházunk árgaranciát vállal, azaz a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon számlázzuk ki. A weboldalunkon szereplő árak eltérhetnek az üzletünk áraitól. Az olalon esetlegesen elírt, téves árak (pl. 1 Ft) hibásnak tekinthetőek, ezen termékek kiszállítását csak a valós árakon tudjuk vállalni. 



MEGRENDELÉS LEADÁSA:
 

A megrendeléshez a KOSÁR funkción keresztül juthat el, a kosár megtekintése menüpontnál találja a FIZETÉS gombot, melyet megnyomva egy KOSÁR ÖSSZESÍTŐ-t talál. Ha az adatok rendben vannak a KÖVETKEZŐ gomb megnyomásával a SZÁLLÍTÁSI CÍM oldal jelenik meg, ahol tud módosítani a címen, és üzenetet tud írni nekünk. A KÖVETKEZŐ gombbal a szállítási módot tudja kiválasztani.

Jelenleg webshopunkban 2 szállítási módból választhat:

  1. Személyes átvétel budapesti üzletünkben (Cím: 1117 Budapest, Váli u. 5.)
  2. Futárszolgálat 

 

Az egyes szakaszok között oda-vissza is léphet, illetve bármikor megszakíthatja a megrendelés feladását. A véglegesítés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mail-t küld Önnek az 1. szakaszban kiválasztott e-mail címére.

  

Elküldött és visszaigazolt megrendelés visszavonására a megrendelés elküldésétől számított 24 órán belül az info@grandegusto.hu  címre küldött e-mailben vagy a 0670-334-1240-es számon van lehetőség, a megrendelő pontos adatainak megadásával.

 

Vásárlástól való elállás joga: Az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza.

 

 

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK, és KISZÁLLÍTÁSÁNAK módjai, és KÖLTSÉGEI:

A megrendelt áru átvételére két lehetőség közül választhat áruházunkban:
 

  • Normál kiszállítás:  Minimum 24 óra, maximum 7 munkanap a rendelés leadásától számítva. 

A kiszállítás díja Budapest területén belül:

    1 - 30.000.-Ft vásárlásnál 1590.-Ft 

    30001 Ft feletti vásárlásnál: ingyenes

 

A kiszállítás díja vidékre:

 

1 Ft – 30000 Ft vásárlásnál: 1590 Ft

30001 Ft felett: ingyenes 

20.000.-Ft feletti értékű alkoholos italokat vidékre csak előre utalással tudunk kiszállítani! 

  • Személyes átvétel:a megrendelt tételeket személyesen is átveheti üzletünkben(Budapest, XI. Váli u. 5.). Ebben az esetben nem kell szállítási díjat fizetnie.

 

A fenti díjak a ténylegesen kiszállított értékre vonatkoznak!

20 kg-ot meghaladó csomagot egyedi díjazással tudunk kézbesíteni! 



FIZETÉSI MÓDOK:

A kiszállított áru, és a szállítási díj ellenértékét  különböző módon egyenlítheti ki:
 

  • Bankkártyával, a SIXPAY biztonságos rendszerén keresztül
  • Cégek esetén, külön szerződéssel, 8 napos banki átutalással (információ ügyfélszolgálatunkon, elérhetőséget lásd lent!)
  • Személyesen az üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával.
  • Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvétel fizetés lehetséges.
  • 20000.-Ft feletti értékű alkoholos italokat vidékre csak előre utalással tudunk kiszállítani!
  • AJI kártyát csak üzletünkben tudunk elfogadni, webshopos vásárlásnál nem! 

 

Nincs mód új megrendelés kiszállítására, amennyiben Önnek bármilyen lejárt tartozása áll fenn áruházunkkal szemben.

 

Bankkártyás fizetés esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb, mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudtuk biztosítani, vagy Ön göngyöleget ad vissza), úgy a különbözetet visszautaljuk Önnek. A visszautalás 1-5 munkanapot vehet igénybe.

 

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

A Grande Gusto online áruházának üzemeltetője a Grande Gusto Kft. 
Székhely: 1112 Budapest, Kapolcs u. 17.

Az üzlet címe: 1117 Budapest, Váli u. 5.
Adószám: 23540404-2-43
Cégjegyzékszám: 0109970412 (Bejegyezte: Fővárosi Cégbíróság)
Működési engedély szám (csomagküldő kereskedelem): 2785-1-B/2011
Képviselő: Nagy Lászlóné, ügyvezető

Ügyfélszolgálat: info@grandegusto.hu

Nyitva tartás:

  • Hétfő-Péntek: 10:00-19:00
  • Szombaton: 09:00 - 14:00
  • Vasárnap: zárva


REKLAMÁCIÓ MENETE:

Amennyiben a vásárlása során bármilyen panasza merül fel, úgy reklamációját kérjük jelezze e-mailben a fenti elérhetőségeken (e-mail, telefonszám), vagy ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
(1052 Bp., Városház u.7., tel.:318-2681)

Budapesti Békéltető Testület
(Bp., I. Krisztina krt. 99.)

Budapesti Gazdasági Kamarák
mellett Működő Békéltető Testület
(1016 Budapest, Krisztina krt. 99., tel.: 488-2131)

Fővárosi és Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
(1135 Bp., Lehel út 43-45., tel.: 329-7017)

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc –
Pestszentimre Önkormányzata Jegyzője
(1184 Bp., Üllői út 400., tel.: 296-1300)

 

Kapcsolódó jogszabályok

* A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 
* A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 
* Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 
* A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény 205/B. § (2) bekezdés 
* A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 
* A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény 
* A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 
* A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 
* A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 2010/2009. (IX.29.) Kormányrendelet 

 

Webáruház készítés