Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja

Vásárlási útmutató és feltételek

VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ ÉS FELTÉTELEKREGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS:

Az áruházunkban történő vásárlása történhet regisztrációval vagy anélkül is. A regisztráció előnye, hogy nem kell minden egyes vásárlásnál újra és újra megadni az adatokat, valamint pontgyűjtő számláján azonnali pontjóváírást kap, melyeket a következő rendeléséből levásárolhat.

A regisztrációt az alábbi módon teheti meg: a regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: nevét, e-mail címét és a jelszavát, elérhetőséget, valamint a szállítási címet. Egy e-mail címhez csak egy regisztráció végezhető el. A regisztrációban szereplő adatokat később - bejelentkezés után - a személyes adataim menüpontban módosítani tudja. HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt, az oldalon található mezőkbe beírva felhasználónevét és a jelszavát, majd a belépés gombra kattintva be tud jelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [elfelejtettem a jelszavam] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót.

A webáruházban csak azon felhasználók rendeléseit tudjuk teljesíteni, akik érvényes szállítási adatokat és elérhetőségeket adnak meg. A hibás szállítási adatok és elérhetőség megadásából származó esetleges következményekért a Grande Gusto Kft. felelősséget nem vállal.


 

VÁSÁRLÁS MENETE, KOSÁR ÖSSZEÁLLÍTÁSA:

Áruházunkban megközelítőleg 1500 termék található, a választék folyamatosan bővül, egyes termékek megszűnnek, és újak jönnek a helyükre. A termékek kilenc fő kategóriára vannak osztva, ezeken belül további alkategóriákra tagolódnak. A fő kategóriákat bal oldalt, egymás alatt láthatja, melyekbe belépve a főkategória tovább bontódik. A különböző főkategóriák nyitóoldalán az összes alá tartozó terméket megtalálhatja.

Használhatja a keresés funkciót, amelyet a lap bal oldalán a fő menüsor felett talál, amennyiben egy konkrét terméket keres akár jellemzők alapján.  

Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, úgy a termék leírása alatti mezőbe írja be a kívánt mennyiséget és nyomja meg a kosárba tesz ikont.

A termékadatlapon lehetőség van hozzászólást írni, Facebook fiókkal lájkolni, illetve üzenetben elküldeni a terméket. Ezek a kiegészítő közösségi alkalmazások lehetővé teszik, hogy véleményt mondjon egy adott termékről, illetve megossza ismerőseivel kedvenc Grande Gusto termékeit.

A webshopban friss termékek is vásárolhatók. Ezek a termékek a Friss áruk kategória alatt találhatók és természetesen hűtést igényelnek. Ezen kategória termékei csak budapesti vagy Budapest környéki vásárlóink számára elérhetők, mivel a vidéki szállítás során vélhetően olyan mértékű minőségbeli károsodást szenvednének el, mely felhasználásukat jelentős mértékben korlátozná vagy lehetetlenné tenné. Mivel a Grande Gusto csapata elkötelezett a kiváló minőség iránt, ezt a kockázatot nem szeretnénk vállalni.

A friss termékek egy része, többnyire sajtok, sonkák és friss krémek kimérve kaphatók, így nincs előre meghatározott rendelési mennyiség. A kényelmes rendelést elősegítendő ezen termékek esetében mennyiségi intervallumokat határoztunk meg, ami azt jelenti, hogy körülbelül 10 dkg-os adagonként rendelhetők. Mivel a vágás és mérés ezen termékek esetében nem lehet előre meghatározott, így +/- 3 dkg-os eltérések előfordulhatnak, pl. 10dkg rendelés esetén 13dkg, 20 dkg esetén 18 dkg és így tovább. Ennek megfelelően a rendelés végösszege is változni fog, elképzelhető, hogy különbözni fog a webshopon feltüntetett összegtől.

 

 

Áruházunkban szeszes italok is megtalálhatóak, melyeket csak 18 éven felüliek vásárolhatnak. A vásárlási útmutató és használati feltételek elfogadásával Ön nyilatkozik arról, hogy a 18. életévét betöltötte. A szeszes ital tartalmú küldeményeket kizárólag a nagykorúság, illetve teljes cselekvőképesség igazolásával lehet átvenni. Ennek módja az érvényes és hatályos személyi igazolvány, illetve új típusú gépjárművezetői engedély.  20.000.-Ft feletti értékű alkoholos italokat vidékre csak előre utalással tudunk kiszállítani!

A TERMÉKEK ÁRAI:

A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Az árak bruttó árak, tartalmazzák a mindenkori ÁFÁ-t. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés  leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló e-mail-t küld, az abban szereplő árakra áruházunk árgaranciát vállal, azaz a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon számlázzuk ki. A weboldalunkon szereplő árak eltérhetnek az üzletünk áraitól. Az olalon esetlegesen elírt, téves árak (pl. 1 Ft) hibásnak tekinthetőek, ezen termékek kiszállítását csak a valós árakon tudjuk vállalni. MEGRENDELÉS LEADÁSA:
 

A megrendeléshez a KOSÁR funkción keresztül juthat el, a kosár megtekintése menüpontnál találja a FIZETÉS gombot, melyet megnyomva egy KOSÁR ÖSSZESÍTŐ-t talál. Ha az adatok rendben vannak a KÖVETKEZŐ gomb megnyomásával a SZÁLLÍTÁSI CÍM oldal jelenik meg, ahol tud módosítani a címen, és üzenetet tud írni nekünk. A KÖVETKEZŐ gombbal a szállítási módot tudja kiválasztani.

Jelenleg webshopunkban 2 szállítási módból választhat:

 1. Személyes átvétel budapesti üzletünkben (Cím: 1117 Budapest, Váli u. 5.)
 2. Futárszolgálat 

 

Az egyes szakaszok között oda-vissza is léphet, illetve bármikor megszakíthatja a megrendelés feladását. A véglegesítés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mail-t küld Önnek az 1. szakaszban kiválasztott e-mail címére.

  

Elküldött és visszaigazolt megrendelés visszavonására a megrendelés elküldésétől számított 24 órán belül az info@grandegusto.hu  címre küldött e-mailben vagy a 0670-334-1240-es számon van lehetőség, a megrendelő pontos adatainak megadásával.

 

Vásárlástól való elállás joga: Az áru kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza.

 

 

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK, és KISZÁLLÍTÁSÁNAK módjai, és KÖLTSÉGEI:

A megrendelt áru átvételére két lehetőség közül választhat áruházunkban:
 

 • Normál kiszállítás:  Minimum 24 óra, maximum 7 munkanap a rendelés leadásától számítva. 

A kiszállítás díja Budapest területén belül:

    1 - 30.000.-Ft vásárlásnál 1590.-Ft 

    30001 Ft feletti vásárlásnál: ingyenes

 

A kiszállítás díja vidékre:

 

1 Ft – 30000 Ft vásárlásnál: 1590 Ft

30001 Ft felett: ingyenes 

20.000.-Ft feletti értékű alkoholos italokat vidékre csak előre utalással tudunk kiszállítani! 

 • Személyes átvétel:a megrendelt tételeket személyesen is átveheti üzletünkben(Budapest, XI. Váli u. 5.). Ebben az esetben nem kell szállítási díjat fizetnie.

 

A fenti díjak a ténylegesen kiszállított értékre vonatkoznak!

20 kg-ot meghaladó csomagot egyedi díjazással tudunk kézbesíteni! FIZETÉSI MÓDOK:

A kiszállított áru, és a szállítási díj ellenértékét  különböző módon egyenlítheti ki:
 

 • Bankkártyával, a SIXPAY biztonságos rendszerén keresztül
 • Cégek esetén, külön szerződéssel, 8 napos banki átutalással (információ ügyfélszolgálatunkon, elérhetőséget lásd lent!)
 • Személyesen az üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával.
 • Futárszolgálattal történő kiszállítás esetén utánvétel fizetés lehetséges.
 • 20000.-Ft feletti értékű alkoholos italokat vidékre csak előre utalással tudunk kiszállítani!
 • AJI kártyát csak üzletünkben tudunk elfogadni, webshopos vásárlásnál nem! 

 

Nincs mód új megrendelés kiszállítására, amennyiben Önnek bármilyen lejárt tartozása áll fenn áruházunkkal szemben.

 

Bankkártyás fizetés esetén, amennyiben a kiszállított áru értéke kisebb, mint a megrendeléskor fizetett összeg (pl. valamelyik tételt nem tudtuk biztosítani, vagy Ön göngyöleget ad vissza), úgy a különbözetet visszautaljuk Önnek. A visszautalás 1-5 munkanapot vehet igénybe.

 

 

ELÉRHETŐSÉGEK:

A Grande Gusto online áruházának üzemeltetője a Grande Gusto Kft. 
Székhely: 1112 Budapest, Kapolcs u. 17.

Az üzlet címe: 1117 Budapest, Váli u. 5.
Adószám: 23540404-2-43
Cégjegyzékszám: 0109970412 (Bejegyezte: Fővárosi Cégbíróság)
Működési engedély szám (csomagküldő kereskedelem): 2785-1-B/2011
Képviselő: Nagy Lászlóné, ügyvezető

Ügyfélszolgálat: info@grandegusto.hu

Nyitva tartás:

 • Hétfő-Péntek: 10:00-19:00
 • Szombaton: 09:00 - 14:00
 • Vasárnap: zárva


REKLAMÁCIÓ MENETE:

Amennyiben a vásárlása során bármilyen panasza merül fel, úgy reklamációját kérjük jelezze e-mailben a fenti elérhetőségeken (e-mail, telefonszám), vagy ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy forduljon az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez:

Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség
(1052 Bp., Városház u.7., tel.:318-2681)

Budapesti Békéltető Testület
(Bp., I. Krisztina krt. 99.)

Budapesti Gazdasági Kamarák
mellett Működő Békéltető Testület
(1016 Budapest, Krisztina krt. 99., tel.: 488-2131)

Fővárosi és Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
(1135 Bp., Lehel út 43-45., tel.: 329-7017)

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc –
Pestszentimre Önkormányzata Jegyzője
(1184 Bp., Üllői út 400., tel.: 296-1300)

 

Kapcsolódó jogszabályok

* A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 
* A kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV. törvény 
* Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 
* A Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény 205/B. § (2) bekezdés 
* A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 
* A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvény 
* A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 
* A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet 
* A kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló 2010/2009. (IX.29.) Kormányrendelet 

 

Webáruház készítés