Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja
Grande Gusto kulináris finomságok boltja

A Grande Gusto

Családias kis gourmet üzletünk 2011-ben nyitott azzal a céllal, hogy a minőségi alapanyagokat igyekezzünk mindenki számára elérhetővé tenni. Meg azért is mert nekünk is hiányzott egy hely, ahová jó érzés belépni, ahol otthon érzed magad, ahol öröm a vásárlás...
 
Ahová bármikor bejöhetsz egy-egy új receptért, egy egyszerű vacsoraötletért, egy fatüzelésű kemencében sült Marmorstein kenyérért, egy isteni padlizsánkrémért  a Falukrémtől egy kiváló borért vagy egész egyszerűen csak egy jót szusszanni. Egy hely, ahol ismered a tulajdonost és ő is ismer téged. Egy kis melegség a sietős, rideg mindennapokban.
 
Továbbra is szeretünk a vevőinkkel találkozni (és ezúton is erre ösztönzünk mindenkit) de azt is tudjuk, hogy otthonról a gép előtt ülve sokkal kényelmesebb. Ezért webshopunkban kedvére válogathat számos ország meghatározó ízeiből és kényelmesen rendelheti meg kedvenceit.

...és ha már itt járt, akkor látogasson el hozzánk minél gyakrabban, hogy folyamatosan frissülő akcióink kínálta lehetőségekkel élhessen.

Webáruház készítés