Új jelszó kérése
Squid halszósz

Squid halszósz

Ami Európában a só és a bors, az a thai konyhában a halszósz és a cukor. A thai konyha a lehető legritkább esetben használ sót, legtöbbször halszósszal fűszerez. Apró halakból készül, amiket egy kevés vízzel felengedve, hordókba tesznek fermentálódni. Adott idő elteltével, a hordóból csapolják a halszószt. Itt is - mint az olívaolajnál - az első csapolás számít a legjobb minőségnek.

Használható miso, illetve tenger gyümölcsei leveshez, keleti jellegű húsok marinálásához, pácolásához. 

Összetevők:szardellakivonat 77%,só,cukor
Kiszerelés
300 ml
Allergének
szardella
Származási hely
Thaiföld
599 Ft599
Egységár: 1 997 Ft/L
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Allergének
szardella
Származási hely
Thaiföld
Kiszerelés
300 ml
Cikkszám
8850620888012
Webáruház készítés